Home

05 - La Botiga

E-mail Imprimir PDF

EL PELAILLA I DOS PONTETS

Em diuen el pelailla de mal nom perque ma mare sempre em deia que era la seua pelailla i de ahí s´ha quedat el nom, no es per la guapura perque de  guapo tinc lo de una boticha.

Be al que anava, hui en el bar estaven tots mes calents que el tubo d´escape de un 600 despres de puxar el port d´Almansa.

Resulta que al meu amic "dos Pontets " l´han denunciat per estar mal aparcat, bo a ell i a alguns mes, fins a un repartidor de papes. El meu amic em deia que en tanta malea que hi ha al barri, sols denuncien als pocs honrats que queden. Que tota la culpa la te l´associació de veïns que no fa mes que manar que façen algo les autoritats a tots els mangantes que tenim açi.

Claro aixo senta molt mal i cada vegada que els veïns reclamen algo, les autoritats puxen i als que paguem, ens donen palo, als que no paguen i viuen de la mangancia no es fan res.

 Algù l´hi tendria que caure la cara de vergonya de vore com ens tiren de les nostres cases fent-mos la vida impossible i ens sol-lucionen les coses denunciant a la gent de be, quina manera mes indigna de guanyar-se el jornal em diu el meu amic.

Yo volia calmar-lo, pero recollons es que te tota la rao.   

Última actualización el Miércoles, 05 de Marzo de 2014 16:08